Gedeeltelijk per e-mail en post

WIJZE VAN VERZENDING: (programma & wachtwoord per e-mail & dongle per gewone post)

STAP 1:
Programma via internetsite bestellen d.m.v. invullen van een bestelformulier (enkele velden zijn verplichte invulvelden). Bestelformulier compleet invullen en direct op verzenden klikken. Hierna volgt een melding dat het e.e.a. correct is verzonden. Wacht niet te lang met verzending omdat anders onze computersysteem het als spam ziet en uw bestelling niet binnenkomt.

 

STAP 2:
Bestelformulier verzenden door “OK” buttom aan klikken.

 

STAP 3:
Volgt een bevestigingsbericht op uw scherm.

 

STAP 4:
Orderbevestiging volgt meestal binnen 1 werkdag met daarin de betalingsvoorwaarden & ordergegevens.

 

STAP 5:
Zodra betaling correct is ontvangen ontvangt u een e-mailbericht met wachtwoord & installatie instructies voor het calculatieprogramma (ook te gebruiken op de website). Vervolgens ontvangt u het calculatieprogramma per e-mail (zip of rar bestand) en de dongle (* soort USB stick die functioneert als sleutel) volgt per post.

 

STAP 6:
De software dient te worden gedownload en uitgepakt te worden (zip of rar bestand).

 

STAP 7:
De software dient te worden geïnstalleerd (vanaf Office 2007 dient de software in een zgn. veilige map te worden geïnstalleerd). Advies zo hoog mogelijk installeren dus zo min mogelijk submapjes aanmaken.

 

STAP 8:
Het programma dient te worden opgestart d.m.v. aanklikken en er wordt vervolgens gevraagd om een gebruikersnaam en een wachtwoord in te voeren. Let op: hoofdletter gevoelig.

 

STAP 9:
Er kan gewerkt worden met het calculatieprogramma. Succes!

 

 

WACHT NIET, Bestel NU

 

 

*Dongle (hardware) is een klein stukje hardware dat aangesloten wordt op de computer (USB poort). De dongle, ook wel USB-sleutel genoemd, lijkt wat uiterlijk betreft op een USB-stick, maar gedraagt zich niet als zodanig. Doel van de dongle (hardwaresleutel) is dat deze ervoor zorgt dat de software/programma wordt geactiveerd om mee te kunnen werken. De dongle is niet eenvoudig kopieerbaar. De dongle dient aangesloten te worden op de USB poort van uw computer waarop de software is geïnstalleerd. Bij afwezigheid van de dongle zal de software/programma niet opstarten en geen functionaliteit hebben. Voordeel extra beveiliging bij diefstal.

 

** Tegen meerkosten kan de dongle aangetekend per post worden toegezonden!